Uutiset

Appness on DataLead:in uusi tuote

10 Lokakuu 2016
appness.jpg

Embria:n yhteistyökumppanina oleva DataLead  vuonna 2016 on ottanut käyttöön kehittämänsä Appness marketplace ympäristötuotteen, jonka avulla voi hankkia Facebook-verkkoliikennettä ulkopuolisilta  mediaostajilta (media buyers). 

Appness on ohjelmaympäristö, missä Facebook liikenteestä kiinnostuneet mediaostajat ja mainostajat toimivat suoranaisesti yhdessä. Ympäristön päätehtävänä on tulla yleiseksi tekniseksi ratkaisuksi kaikkien mobiilisovelluksien lajille.

Uuden tuotteen avulla mainostaja ostaa nimittäin sen, mitä hän tarvitsee bisneksessään: aktiivisia pelaajia, maksullisia tilauksia sekä muita optioita, kun mainostajan tarvitsemien optioiden tarjontaan osallistuu ei pelkästään Appness kehittäjänä oleva Datalead:in tiimi, vaan satoja ammattitaitoisia mediaostajia ympäri maailmaa.     

Lue lisää

Saint Petersburg Product Management Meetup

26 Toukokuu 2016
Product management meetup.jpg

Tänä vuonna Embria yritysryhmittymä oli yksi tukijoista ja aktiivisesti osallistui tuotelinjojen johtajien ja managerien Product Management Meetup kokouden järjestämiseen, 00joka pidettiin Pietarissa 26. maaliskuuta Corinthia hotellissa.

Tapahtumaan osallistuivat yhteensä yli 150 ammattilaista, tuotelinjojen johtajia ja manageria. Kaikki osanottajat saivat ainutlaatuisen mahdollisuuden jakaa kokemuksia, ideoita ja tietoja, keskustella ammatillisen ekosysteemin tukemisesta kasvua, kehitystä ja uusien mahdollisuuksien ja toteutuksien löytämistä varten omille yrityksille.


Lue lisää

White Nights Mobile & Social Games Conference 2016

12 February 2016
White Nights.jpg
Perinteisesti muutama Embria-ryhmän yhtiöistä ovat osallistuneet White Nights Mobile & Social Games Conferenciin, joka oli tänä vuonna Helsingissä helmikuun 11-12 päivinä-Kansainvälinen konferenssi, joka on pyhitetty pelien kehittämiselle and edistämiselle kaikilla platformeilla, on Embrian ryhmälle ensisijaisesti perinteinen nykyisten strategisten kumppaneiden tapaamispaikkana.

Täysimittainen esiintulo suorittivat itse Embria, LadaLead, Playkot ja Belka Technologies. 

logos.jpg
Lue lisää

Saint Petersburg PHP Club Meetup

30 November 2015
spbmeetup.png
Marraskuun 28 päivänä Petrocongress-keskuksessa oli ensimmäinen SPb PHP Meetup, yhtenä sponsoreista yritysryhmä Embria. Kaikki tilaisuuden vieraat saivat ainutlaatuisen mahdollisuuden vaihtaa kuulumisia, kokemuksia, tietoja, kuunnella mielenkiintoisia ja ammattilaisia esiintyjiä sekä keskustella kasvunäkymistä ja PHP:n tulevaisuudesta.

Tilaisuudessa oli mukana yi 50 kokenutta PHP-kehittäjiä ja ryhmäjohtajia, jotka omalta osaltaan korostivat tällaisten tapaamisten tärkeyden ja hyödyllisyyden, tilaisuuden korkea taso ja esiintyjien aiheiden hyvän valinnan.

Lue lisää

DataLead - johtaja mobiilijakelupalkkio Venäjällä

29 Toukokuu 2015
Марченков.jpg
Miten voidaan markkinoida mobiilisovellus koko maailmassa, vaikka itse ollaankin Pietarissa?

Tästä Pietarin X Internet konferenssissa SPIK 2015 on puhunut Venäjän mobiili trafiikin johtavan ja maailmanlaajuisesti kehittyvän yrityksen DataLeadin VP of Sales Eugeni Marchenko.

logo.png
Lue lisää

© EMBRIA 2007—2017