Saint Petersburg Product Management Meetup

26 Toukokuu 2016
Product management meetup 2.jpg

Tänä vuonna Embria yritysryhmittymä oli yksi tukijoista ja aktiivisesti osallistui tuotelinjojen johtajien ja managerien Product Management Meetup kokouden järjestämiseen, 00joka pidettiin Pietarissa 26. maaliskuuta Corinthia hotellissa.

Tapahtumaan osallistuivat yhteensä yli 150 ammattilaista, tuotelinjojen johtajia ja manageria. Kaikki osanottajat saivat ainutlaatuisen mahdollisuuden jakaa kokemuksia, ideoita ja tietoja, keskustella ammatillisen ekosysteemin tukemisesta kasvua, kehitystä ja uusien mahdollisuuksien ja toteutuksien löytämistä varten omille yrityksille.

Mielenkiintoiset ja korkeatasoiset esiintyjät, Venäjän  IT-markkinan suurimpien yrityksien edustajat nostivat esille niin tärkeitä aiheita, kuten mahdollisuudet päästä ulkomaan markkinoille, rahastus, käyttäjän poulin parantumisen vaihtoehdot, Web-tuotteiden siirto  Mobile-alueeseen  jne. Kaikki kokouksen osanottajat arvostivat tunnelmaa, raportteja, sarjaa Q&A, kuulijakuntaa ja ehdottomasti erinomaisia edellytyksiä epäviralliselle kanssakäymiselle. 

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat tapahtumaan, ja toivomme nähdä pian seuraavissa kokouksissa ja tapahtumissa.


Edellinen Seuraava
← Uutiset
© EMBRIA 2007—2017