Appness on DataLead:in uusi tuote

10 Lokakuu 2016
appness1.jpg

Embria:n yhteistyökumppanina oleva DataLead  vuonna 2016 on ottanut käyttöön kehittämänsä Appness marketplace ympäristötuotteen, jonka avulla voi hankkia Facebook-verkkoliikennettä ulkopuolisilta  mediaostajilta (media buyers).      

Appness on ohjelmaympäristö, missä Facebook liikenteestä kiinnostuneet mediaostajat ja mainostajat toimivat suoranaisesti yhdessä. Ympäristön päätehtävänä on tulla yleiseksi tekniseksi ratkaisuksi kaikkien mobiilisovelluksien lajille.

Uuden tuotteen avulla mainostaja ostaa nimittäin sen, mitä hän tarvitsee bisneksessään: aktiivisia pelaajia, maksullisia tilauksia sekä muita optioita, kun mainostajan tarvitsemien optioiden tarjontaan osallistuu ei pelkästään Appness kehittäjänä oleva Datalead:in tiimi, vaan satoja ammattitaitoisia mediaostajia ympäri maailmaa. 

Appness toimii Facebook:in kanssa erilaisten sovelluksien suurempana verkkoliikennelähteenä ja siinä käytännössä kokonaan puuttuu botteja ja fraudia.

Appness on ensimmäinen verkosto maailmassa, joka toimii yksinomaan Facebookin suorien mobiiliyhtiöiden kanssa.

Appness tarjoaa mainostajille kaikkia tarvittavia työkaluja, joiden ansiosta parannetaan muuntamista ja siirrytään läpinäkyviin ja luotettaviin tilastoihin, vältetään harmaita  kaavioita seurantapalvelimien, väärien linkkien ja cloakingin kanssa.   

Lisätiedot Appness:istä ja rekisteröityminen:  http://appness.com.
Seuraava
← Uutiset
© EMBRIA 2007—2017