YHTEISTYÖ

Osaatko tienata Internetissä?

Etsimme yrittäjiä ja järjestäjiä, jotka kykenevät kehittämään erilaisia suuntia ja projekteja, jotka ovat jo Embrian sisällä.

Tule projektin tai suunnan vetäjäksi

 

Etsimme vahvoja hallinnon ammattilaisia. Meillä on sekä erilaisia projektejä, joissa voit näyttää johtamiskykyä, että kokonaisia aloja, joissa on valmiit innostuneiden tekijöiden teamit.

Tutustutamme oikeisiin ihmisiin

 

Tärkeintä liike-elämässä on tuntea oikeat ihmiset. Perustaen ja kehittäen IT-alan yhtiöitä vuodelta 2007 olemme ehtineet saada laajan kontaktiverkoston. Embrian asiantuntijat tutustuttavat sinut oikeisiin ihmisiin ja auttavat neuvoilla.

Valmis infra ja business-kontaktien verkosto

 

Embria kehitti omille johtohenkilöille nopeaan kehitykseen sopivan ilmapiirin. Projektin edistäminen on helpompaa, kun saa käyttää meidän ulkoisia yhteyksiä: asiakkaita, yhteistyökumpaneita ja aliurakoitsijoita. Me hoidamme taas kirjanpidon, henkilöstöhaut, PR- ja IT- puolen niin, että voit keskittyä itse asiaan!

Ammattillinen kehitys

 

Embria on valmis ottamaan joukkoonsa asiantuntijoita, jotka haluavat kehittyä, ovat avoimia kaikelle uudelle ja osaavat arvioida oikein omaa osaamista ja tietoja. Tarjoamme vahvoja ammattillisia mahdollisuuksia niille, jotka osaavat ja haluavat niitä hyödyntää.

Ota tärkeä askel omalla uralla!
Kirjoita meille: partnership@embria.fi

Onko ryhmässäsi uusia ajatuksia?

Jos on oma ryhmä, joka on valmis kehittymään ja ansaitsemaan, me voimme tarjota kumpanuutta.

Neuvonta ja asiantuntijaraati

 

Sinä ja sinun teamisi saatte neuvoja Internet-alan asiantuntijoilta, mutta operatiivinen ohjaus jää teille.

Business-infra

 

Sinun ei tarvitse perustaa henkilöstötoimia eikä kirjanpito-osastoa, palkata lakimiestä ja rahoitusexperttia. Sinun palvelukseksi ovat meidän ammattilaiset, jotka palvelevat jo yli 10 eri yhtiötä. Ja sinun oma tiimi voi keskittyä siihen, mitä osaa parhaiten.

Luotettavat yhteistyökumppanit, toimittajat ja asiakkaat

 

Yksi ryhmämme päätehtävistä on jäsenten yhteistoiminta, niin sinunkin projekti saa luotettavia yhteistyökumppaneita, alihankkijoita ja asiakkaita Embrian muista yhtiöistä. Me investoimme mielenkiintoisiin projekteihin, jättäen operatiivisen ohjauksen niiden perustajille.

Hyödylliset kontaktit IT-alalla

 

Usein käy niin, että menestykseen voi johtaa keskustelu yhden ainoan ihmisen kanssa oikeassa yhtiössä. Me tunnemme Internetin avainhenkilöitä ja esitämme sinut niille, jotka ovat tärkeitä niminomaan sinun tiimillesi.

Tee oikea askel oman projektisi kehityksessä!
Kirjoita meille: partnership@embria.fi